Zonnepanelen Zuid-Limburg?  NTSE Solar Energy

Woont u in zuid-Limburg en wilt u zonnepanelen kopen? Bij NTSE Solar Energy in Heerlen bent u aan het goede adres om een eerlijk en vrijblijvend advies te krijgen over welke zonnepanelen u het best kunt aanschaffen.

Bij ons worden geen 'kant-en-klaar-paketten' aangeboden. Simpelweg omdat iedere situatie anders is en we voor ieder het juiste willen aanbieden. Dat komt neer op maatwerk.

De combinatie van zonnepanelen en omvormer is volledig afhankelijk van de situatie ter plekke. De hellingshoek, oriëntatie en schaduw spelen daar een belangrijke rol in.  Voordat we een aanbeveling doen over welke zonnepanelen en welke omvormer, moet er eerst een berekening worden gemaakt.

Goedkoop is bij zonnepanelen vaak duurkoop

NTSE solar energy wil een zo veilig mogelijke installatie voor u realiseren. Daarin passen over het algemeen geen low budget zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmateriaal. U doet een investering voor zeker 25 jaar.  Uw investering in kwaliteit wordt zeker beloond. 

In het TNO rapport over de branden met zonnepanelen blijkt dat slecht aangesloten connectoren de hoofdoorzaak zijn. Dit luistert ook heel nauw en om de kwaliteit te garanderen sluit ik die ook persoonlijk aan. Veiligheid is te belangrijk om zomaar uit handen te geven. 

gecertificeerd solar edge installateur voor zonnepanelen
logo bauer zonnepanelen
zonnepanelen zuid limburg werkt ook met Axitec
logoBenQ zonnepanelen

Ook werken we uitsluitend met zonnepanelen van fabrikanten die al jarenlang op de markt zijn. Zij kennen immers de eigenschappen van hun zonnepanelen op de lange termijn. Voor de omvormers gebruiken we enkel gerenommeerde Amerikaanse en Duitse merken.

Heeft u interesse in zonnepanelen? Vraag hier uw dak-check aan!

a)  Onze adviseur bekijkt uw situatie op basis van lucht- en straatfoto’s.

b)  Uw dak wordt op de centimeter nauwkeurig ingemeten met  speciale software.

c) Wij ontwerpen het optimale zonnepaneelsysteem voor uw situatie.